Qysh me kriju dizajn galaksie në mbulesa jastëku?

Përbërësit:

  • Mbulesa jasteku vjollcë apo të zeza
  • Zbardhues rrobash
  • Ngjyrë materiali të bardhë, të zezë, vjollcë, kaltër dhe kuq.

1.Me kujdes të shtuar vendosni zbardhuesin në një shishe me spërkatës, dhe pastaj spërkatni në disa vende duke mbuluar thuajse gjysmën e mbulesës.

2.Pastaj, merrni një copë të vogël sfungjeri dhe aplikoni në të ngjyrën e zezë.

Filloni duke aplikuar ngjyën me sfungjer, duke e shtypur sfungjerin në material në disa vende, duke krijuar formë të reve.

3.Vazhdoni me ngjyrat e tjera procedurën e njejtë.

4.Galaksitë javë në forma ta ndryshme, por ato në formë spirale duken më interesante, prandaj me furcë e me ngjyrë të bardhë pikturoni disa nga këto galaksi.

5.Pikturoni edhe disa yje, dhe pika në të gjithë hapësirën.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME