Qysh me kriju dhuratë romantike?

Për të krijuar vetë një dhuratë romantike shumë të bukur ju nevojiten:

  • 2 filxhana kafeje një ngjyrësh, me ngjyrë të hapur
  • laps
  • marker rezistent

1.Filloni duke shkruar me laps thënien që dëshioni në filxhan kafeje.

2.Pastaj, me kujdes me marker shënoni mbi thënien e shkruar me laps.

Lejoni të thahet për 2 orë.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME