Qysh Jane Dukur te Famshmit Kur Ishin te Ri?

Ne vazhdim do te mund ti shihni fotografite e disa prej fytyrave publike kur ata ishin te ri.

Nicole Richie
Bill Gates
Marc Zuckerberg
Steve Jobs
Mila Kuins
Eva Mendes
Brad Pitt
Tyra Banks
Jay-Z
Kanye West
Johnny Depp
Jennifer Aniston
Janis Joplin
Jimi Hendrix (majtas)
Kort Cobain
Amy Winehouse
Lady Gaga
Clint Eastwood
Jessica Alba
Cameron Diaz
Megan Fox
Jamie Foxx
Natalie Portman
Ozzy Osbourne
Justin Bieber
John Lennon
Matt Damon
Angelina Jolie
Bob Dylan

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME