Qysh me i fshi dosjet nga kompjuteri pa i dërguar në Recycle Bin?

Nëse jeni përdorues i Windows dhe punoni me shumë dosje, atëherë fshirja e tyre duke i dërguar në Recycle Bin është vetëm humbje kohe.

Për ti fshirë dosjet direkt, pa i dërguar ato në Recycle Bin atëherë:

1.Në aplikacionin e Recycle Bin, klikoni në anën e djathtë të miut dhe klikoni në Properties.

2.Në kutinë e Properties zgjidhje opcionin Do not move the files to the Recycle Bin.

3.Klikoni OK.

4.Pasi të keni kompletuar këtë, dosjet do të fshihen direkt pa u dërguar në Recycle Bin.