Qysh me fitu para online?

make-money-online

Nëse dëshironi të fitoni para online, vetëm duke qëndruar aktiv, pa krijuar websajt apo blog tuajin, atëherë ne kemi gjetur një zgjidhje për ju.

Hapi 1:
Klikoni këtu për tu regjistruar.

Hapi 2:
Pas regjistrimit, klikoni butonin submit i cili gjendet lartë, dhe postoni ndonjë artikull në gjuhën shqipe me përkthim anglisht, ose vetëm në gjuhën angleze.

Hapi 3:
Pasi ta bëni ndonjë postim, ju për cdo shikim, pëlqim, mos pëlqim, apo koment do të fitoni para, të cilat mund ti shikoni tek “The bank” më pastaj, e gjithashtu tek redemption ju mund të tërhiqni paratë e fituara kur shuma e tyre të arrijë së paku 50$. Paratë mund ti tërhiqni me paypal, në bankë ose me qek.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME