Qysh Duken Zyret e Google?

Google Inc., (Google.com) u themelua në vitin 1998 nga Larry Page dhe Sergey Brin të cilët zhvilluan pjesën programore të motorit të tanishëm të kërkimit Google.

Pas suksesit të madhë të arritur me motorin e kërkimit kjo korporatë bëri globalizimin gjuhësorë të programit të vetë si dhe filloi ofrimin e shum shërbimeve tjera në brendi të aktivitetit kryesorë, dmth. ofrimin e mundësisë për gjetjen e shpejtë të informatave. Ne vazhdim do te mund te shihni disa fotografi te hapesires ku punojne pjestaret e Google.