Qysh Duken Zyret e Facebook?

Facebook është themeluar nga Mark Zuckerberg me kolegj roommates e tij dhe shokët studentë te shkencave kompjuterike Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz dhe Chris Hughes. Faqja e internetit te anëtarësimeve ishte i kufizuar fillimisht nga themeluesit për studentët e Harvardit, por u zgjerua në kolegje të tjera në Boston, Lidhja Ivy, dhe Universitetin Stanford. Sot eshte rrjeti me i madh social ne bote. Ne vazhdim do te mund te shihni disa fotografi te hapesires ku punojne pjesetaret e Facebook.

  • Besa

    INTERESANT! 😉

  • rita

    palidhje fb osht krejt

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?