Qysh me downgrade Samsung Galaxy S3 prej verzionit 4.3 në 4.1.2?

Pasi që Samsung lëshoi në disa vende update per Samsung Galaxy S3 ( GT-I9300 ) pas një kohe të shkurtër ata vet e ndaluan atë, pasi që përderouesit hasen ne probleme te ndryshme ( harxhimin e baterisë pa kontrollë, telefoni shumë shpesh gjatë përdorimit kishte nevojë për restart (sleep mode).

samsung galaxy s3

Hapat e parë që telefoni juaj mos t’i ketë këto probleme janë:

Hapi 1:
Odin 3,  https://hotfile.com/dl/248246506/848df76/Odin3_v3.09.zip.html

Hapi 2:
USB kabëll që të keni çasje nga PC në telefonin tuaj.

Hapi 3:
Poashtu USB Debugging duhet të jetë enabledDeveloper Options

Hapi 4:
Pastaj, ju do të ju duhet Firmware përkatës për paisjen tuaj. Ju mund të gjeni firmware përkatës në  SAM Mobile Firmware Page . (http://www.sammobile.com/firmwares/1/)

Vërejtje:
Bëni kujdes kur downlodoni Firmware`in për paisjen e juaj ( gjejeni atë qe i takon telefonit tuaj )

Çka duhet të bëni pasi që t’i keni bërë të gjitha gati?

Hapi 5:
Pasi që ta keni bër extract Firware`in e juaj.  Ju do të shihni disa  tar.md5 files brenda ( një ose më shume ).

Hapi 6:
Fikeni S3`shin e juaj, për tia mundesuar ati te startoj në Download Mode duke shtypur ( eng: Volume down, Start button, Home button ) te gjitha njëkohësisht.

Hapi 7:
Hapeni programin Odin , poashtu lidheni me USB kabell telefonin tuaj në PC (kompjuter ), dhe prisni disa sekonda derisa Odin detekton telefonin tuaj ( lart shfaqet një kuti e kaltër ) .

Hapi 8:
Files [Download] tek Odin, fusni tar.md5 files te shkaruar ( Firmware i juaj ). Nëse keni vetëm nje tar.md5 file atëherë fusni atë tek kolona e parë ( BL ) , po në qoftë se keni me shume tar.md5 files atëhere shtoni ato me rend tek AP , CP , CSC  ( një për secilen kolonë ).

Hapi 9:
Option
tek Odin, shikoni qe (Re-Partition) mos te jetë e klikuar .

Hapi 10:
Kliko Start dhe prisni. Pasi procedura të jetë kryer  telefoni juaj do kthehet në gjendje normale.

jelly bean

Nëse S3 juaj nuk starton vetëvetiu,  duhet të hyni në Recovery Mode duke shtypur (eng: Volume Up + Power + Home button) të gjitha njëkohësisht. Filloni duke zgjedhur Data Wipe/Factory Reset pastaj Reboot System Now dhe telefoni juaj duhet të jetë në në rregull.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME