Qysh me i ditë pyetjet që nuk duhet ti parashtroni miqve?

  1. “Kur do të martohesh?“

Kjo është një pyetje që mund ta parashtroni kur dëshironi ta vini dikë në një situatë të vështirë.

Ekziston mundësia që as ata vetë të mos e kenë bërë këtë diskutim për arsye krejtësisht të ndryshme.

Ndoshta nuk dëshirojnë të martohen, ndoshta ndonjëri prej tyre ka ende dyshime etj.

Se kur do të vendosin për këtë hap duhet të jetë vetëëm preokupimi i tyre së cilës juve ju takon vetëm t’i gëzoheni.

Gjithashtu, nëse jeni aq të afërt, s’do mend se ju do të jeni nga të parët që do t’ju njoftojnë për këtë vendim të rëndësishëm.

Young people drinking beer outdoors

  1. „Po shkoni në një udhëtim romantik? Vë bast se do të ktheheni me unazë!“

Të gjithë e dimë se udhëtimet romantike mund të kenë një parashenjë të atillë, por gjithashtu të gjithë e dimë se kjo nuk do të thotë të ndodhë me patjetër.

Këto deklarata mund ta rrisin presionin dhe shpresën se duhet të ndodhë gjithsesi dicka e atillë në udhëtim, të cilat ndjenja mund të sjellin zhgënjim.

shoke-4

  1. “A mund ta besosh se “ajo” është lidhur përpara teje?”

Përvec që kjo është një deklaratë dashakeqe në vetvete, kjo assesi nuk shkon përpara cifteve me të cilët flisni e të cilit ende s;janë përcaktuar për këtë hap.

shoke-3

  1. „Sigurisht që e ke vështirë. Por, mos u mërzit, do të vijë edhe koha jote.“

A keni menduar ndonjëherë se në qoftë se për ju lumturi do të thotë lidhja, fejesa, martesa, fëmijët, kjo nuk do të thotë se është për të gjithë njësoj.

Ndoshta dikush nuk është i palumtur që nuk gjendet në ndonjë lidhje, që nuk është martuar apo që nuk ka fëmijë.

Ky koment fatkeqësisht nuk e ndihmon askë.

Nëse ky person paraprakisht nuk ju ka pohuar se është i palumtur në gjendjen në fjalë, s’keni të drejtë të besoni se është i tillë.

shoke-1

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME