Qysh me ditë qka ndikon në ëndrra?

1.Antidepresivët  sikurse Prozak, Paksil dhe Zoloft, mund të jenë shkaku i maktheve tuaja të natës.

endrratttt-1

2.Dorëheqja nga duhani ju bën të ëndërroni se si konsumoni cigare.

Mungesa e nikotinës e stimulon aktivitetin e trurit në një mënyrë që ju bën të ëndërroni më shumë.

endrratttt-2

3.Aromat e luleve influencojnë që të shihni ëndrra të mirë ndërsa aroma e squfurit lidhet me ëndrrat negative.

Studimet tregojnë që depërtimi i ndonjë arome në dhomën e gjumit mudn të ndikojë shumë në atë se çfarë ëndrra do të shihni.

  endrratttt-3

4.Gjithçka që mund të shkaktojë mostretje, djathi, ushqimet pikante, ju bën që të keni mundësi më tepër të mbani mend makthin.

Andaj është më mirë që të hani ushqim së paku dy orë para se të shkoni në shtrat.

 

endrratttt-4

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME