Qysh me i ditë dobitë nga uji me limon?

Uji  me limon ju ndihmon të pastroni sistemin, duke nxjerrë jashtë toksinat e tepërta nga trupi juaj në këtë mënyrë rrit funksionimin e enzimave, duke stimuluar përmirësimin e mëlçisë tuaj.

Freskon frymën tuaj, ndihmon në lehtësimin e dhimbjes së dhëmbëve, përmirëson problemet me gingivat tuaja. 

Limoni përmban fibra pektin, e cila ndihmon me ndjesinë e urisë.

Ndjeshëm humbisni kilogramët nëse përdoni ujë dhe limon.

Lëngu i limonit e furnizon trupin tuaj me energji, duke ndihmuar ndjeshëm në tretjen e ushqimit, gjithashtu ndihmon në uljen e ankthit dhe depresionit.

Edhe aroma e limonit ka një efekt qetësues në sistemin tuaj nervor.

Refreshing Ice Cold Water with Lemon