Qysh me i dekoru shishet e shampanjës?

Nevojitet:

  • ngjitës
  • shkëlqim me ngjyra

1.Së pari merrni shishet dhe i pastroni me ujë të ngrohtë për të larguar letrat.

Pastaj me vaj apo sodë bikarboni largohen pjesët e mbetura të ngjitësit.

2.Aplikoni ngjitës në shishe dhe në zonën me ngjitës shtoni xixat/shkëlqimin derisa të mbulohet shishja plotësisht.

3.Lejoni të thahet për disa orë.

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME