Qysh me i dekoru ornamentet për pemë krishtlindjesh?

Për ti kthyer ornamentet një ngjyrëshe të thjeshta në ornamente të veqanta dhe shumë të bukura është shumë e thjeshtë.

ornamente-1

1.Merrni ornamentet një ngjyrëshe të bardha, dhe pastroni ato me një copë pambuk dhe alkool.

ornamente-2

2.Vizatoni lule duke përdorur marker, sikur në foto.

ornamente-3

3.Me ngjyra akrili apo uji mund ti mbushni lulet e vizatuara me ngjyra që dëshironi, me ndihmën e një furceje të hollë.

ornamente-4

4.Me të njejtin marker, vizatoni trungun e lules.

ornamente-5

5.Vazhdoni duke shtuar lule dhe gjethe, sipas preferencës personale.     ornamente-6

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME