Qysh me i dekoru fletoret dhe librat?

fletore 4

1.Merrni letër dekoruese për dhurata me material të letrës dhe prejeni në gjërësi pak më të madhe se sa fletorja.

fletore 1

2.Hapeni fletoren në gjysmë, aplikoni ngjitës letre në kopertinën e fletores dhe vendoseni në mes të letrës dekoruese duke e ngjitur me kujdes.

fletore 2

3.Pritni skajet nëse janë më të mëdha dhe ngjitni ato me ngjitës shirit të tejdukshëm apo me ngjyrë që dëshironi.

fletore 3

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME