Qysh me dëgju muzikë në YouTube kur iPhone është "locked"?

Nëse jeni duke dëgjuar muzikë në YouTube dhe e mbyllni telefonin, apo kaloni në ndonje aplikacion tjetër në iPhone atëherë muzika dhe video në YouTube do të ndalet. Kjo është bezdi e madhe në qoftë se jeni një nga shumë njerëz të cilët përdorin YouTube për të dëgjuar muzikë.

Qysh me dëgju muzikë në YouTube kur iPhone është locked

Sipas disa raporteve, Google do të shtojë opsionin që mundëson multitasking derisa jeni duke dëgjuar muzikë në YouTube. Deri atëherë mund të përdorni metodën që spjegohet më poshtë.

Play a video, wait for the ad to finish, then tap the share button (not the plus sign). Tap “Message,” lock your phone, and the audio will continue playing.

Zgjedhni një video, prisni të përfundon reklama, pastaj shtypni mbi butonin Share (jo shenjën plus). Zgjedhni “Message” mbyllni iPhone-in (lock), dhe muzika do të vazhdoj të luaj.
Youtube background play

Opsioni tjetër për të dëgjuar muzikë derisa iPhone është i mbyllur është aplikacioni Jasmine të cilin mund ta shkarkoni falas nga Appstore.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME