Qysh me i dëgju këngët në YouTube me përsëritje?

Shpeshherë gjejmë këngë të bukura që i dëgjojmë vazhdimisht në YouTube. Përsëritja e një video në YouTube duke klikuar butonin replay mund të jetë e mërzitshme, sidomos nëse këngën e përsërisim shumë herë.

youtube replay

Përsëritjen e këngëve mund t’a bëni në mënyrë automatike.

Zëvendësoni “youtube” me “listenonrepeat” para pjesës “.com” për ta dëgjuar këngën me përsëritje.

Shembull: https://www.youtube.com/watch?v=NoF-gJEnIpc
Shndërrohet në: http://www.listenonrepeat.com/watch?v=NoF-gJEnIpc

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME