Qysh me bo gjumë më të mirë?

qyshmefjet

Hapi 1:
Bëjeni shtratin tuaj shtrat për të fjetur, mos hani apo punoni në shtratin tuaj të gjumit, ai nuk është kanape.

Hapi 2:
Ndërrojeni dyshekun e shtratit çdo 4 apo 5 vite.

Hapi 3:
Mos e mbushni dhomën me shumë gjëra.

Hapi 4:
Fleni në krahë, ose shpinë.

Hapi 5:
Para se të flini mos hani shumë ushqim, dhe zakonisht minimum le të kenë kaluar dy orë pas ngrënies së bukës kur të bini për të fjetur.

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME