Qysh me i aktivizu pakot TiP në IPKO?

Me pakot e reja për minuta, SMS, dhe internet në mobil, ju do ta gjeni TiP-in që ju përshtatet më së miri.

Brenda pakove TiP, ju mund të zgjedhni mes opsioneve me validitet javor dhe mujor, si dhe opsioneve me më shumë benefite:

 

TiP Standard përmban:

 • 100 minuta
 • 100 sms
 • 1 GB,

Me validitet 7 ditë për vetëm 2.50 Euro.

Kontrolloni gjendjen duke thirrur *110*1#

TiP Trendy përmban:

 • 100 minuta
 • 150 sms
 • 500 MB,

Me validitet 30 ditë për vetëm 4 Euro.

Kontrolloni gjendjen duke thirrur *110*4#.

TiP Aktiv përmban:

 • 100 minuta
 • 150 sms
 • 700 MB,

Me validitet 30 ditë për vetëm 5 Euro.

Kontrolloni gjendjen duke thirrur *110*5#.

TiP Ndryshe përmban:

 • 150 minuta
 • 200 sms
 • 1 GB,

Me validitet 30 ditë për vetëm 7 Euro.

Kontrolloni gjendjen duke thirrur *110*7#.

tipi

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME