Qysh me aktivizu pakon HEJ! ?

HEJ! është komuniteti më i madh me të rinj në Kosovë.

Pako HEJ! është zgjedhja më e mirë për komunikim tek të rinjtë. Në pako përfshihen 500MIN500SMS500MMS dhe 500MB, të cilat e bëjnë të mundur që ti të flasësh, shkruash, të jesh non-stop n’internet, apo edhe të kënaqesh duke dërguar MMS.

Qysh me i aktivizu 500 MIN, 500 SMS, 500MMS dhe 500MB?

Hej_285x285px

Hapi i parë

Për të aktivizuar pakon HEJ! për 1 muaj së pari sigurohuni që i keni 3€ në llogarinë tuaj përmes *123#.

Hapi i dytë

Dërgoni një sms në numrin 50888 me tekst :  HEJ.

Hapi i tretë

Kontrollojeni nëse pako juaj është aktivizuar përmes *888#

Nëse pako juaj është aktivizuar atëherë në ekran ju shfaqet: “ HEJ! të kanë mbetur 500MIN, 500SMS, 500MMS dhe 500MB në llogarinë tuaj”.

Ke dëshirë të pranosh pakon dhe të kesh qasje në portal për benefite të shumta, por nuk ke numër hej!?

Është krejt e thjesht, vetëm duhet të vizitosh njërin prej dyqaneve tona, të marresh numrin e IPKO-së për 3€ dhe të regjistrohesh për Hej! pakon duke paguar ekstra 3€ dhe në këtë mënyrë të marrësh pakon dhe qasje për të krijuar profilin në portalin hej!.

hej! është cool, prandaj të ofron komunikim absolut me të gjithë anëtarët e tjerë të komunitetit.

HEJ! Pse po pret ?

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME