Qysh me aktivizu 3G në iPhone?

3G, shkurt për gjeneratën e 3-të, është gjenerata e tretë e teknologjisë për telekomunikimin mobil. Në disa raste ju duhet t’a aktivizoni si veçori në paisjen tuaj mobile. Andaj më poshte mund t’i gjeni udhëzimet se qysh me aktivizu 3G në iPhone në sistemin operativ iOS6 dhe iOS7.

iphone 3ggg

iOS7

Prekni aplikacionin Settings për ta hapur.

3g ios 7 1

Prekni opsionin Cellular për ta hapur.

3g ios 7 2

Bejeni ON opsionin Enable 3G.

iOS6

Prekni aplikacionin Settings për ta hapur.

3g ios6

Prekni në General.

3g ios6 1

Bëjeni ON tek opsioni Enable 3G.

3g ios6 2

Tanimë ju e keni të aktivizuar 3G-në në paisjen tuaj mobile, mirëpo keni kujdes pasi që ky opsion do të ndikoj edhe në kohëzgjatjen e baterisë suaj. Andaj është mirë që herë pas here ta deaktivizoni gjatë periudhave ditore që nuk e shfrytëzoni.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME