Presh i mbushur

Përbërësit:

  • 2 presh (purri)
  • 100 gr mish i terur i bute
  • 100 gr djathe te bute
  • 1 ve
  • miell
  • trosha buke
  • vaj

 Presh i mbushur - receta gatimi

Gatimi

1 . Preshit ia largoni pjesen e gjelbert dhe e lani mire.Prejeni njeren ane per se gjati deri ne mes qe te fitoni fleteza te gjata.

2. Zieni fletet per 2 minuta dhe pastaj i lani ne uje te ftohet dhe lejini te kullohet nga uji.

3 . Ne qdo fletez e vendosni nje rrisk mish te thate , nje rrisk djath dhe mbeshtjellini.

4. Rrokullisni në miell, vezë dhe në fund në troha te bukës. Fergoni na vaj deri sa te skuqen .

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME