Mos nxitoni derisa lani dhëmbët. Qëndroni te lavamani dhe ndaleni ujin sa herë t’jeni duke fërkuar dhëmbët. Do t’kurseni rreth 20 litra ujë.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME