Mbylleni vrimën e kaminit. Nëse e leni hapur është njejtë si të leni të hapur një dritare hapur gjatë dimrit. Ajri i ngrohtë do të dal nga vrima dhe natyrisht do t’ju shtohen shpenzimet për ngrohje.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME