Mbjellni një dru. Është mirë për ajrin, tokën, ju krijon hije në shtëpi që ju kursen energji për freskim gjatë verës.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME