Levrek në skarë

Përbërësit:

▪ 4 levrek
▪ Perime skare (kunguj, patëllxhana)
▪ Vaj ▪ Kripë ▪ Piper

Përgatitja:

Presim levrekun në fileto, e marinojmë me vaj, kripë, piper dhe e vendosim në skarë.

Edhe me perimet veprojmë në të njëjtën procedurë.

Pasi ta kthejmë levrekun në anën tjetër të skuqet vendosim perimet.

Dekorojmë si në foto.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME