Largoni qeset e plastikës. Ato nuk janë të biodegradueshme dhe rrjedhimisht e ndotin ambientin në shumë mënyra. Përdorni qese të letrës.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME