Fikni dritat. Gjithmonë fikni dritat kur të dilni nga dhoma. Poçet fluoreshente shpenzojnë më shumë nëse fiken e ndizen shpesh, kështu që fikni ato vetëm nëse dilni nga dhoma për 15 minuta ose më shumë.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME