Qysh me dëgu SMS falas me Ipko?

MY IPKO – Shërbimi i ditës: DËRGO 10 SMS FALAS!Regjistrohu në: http://my.ipko.com/ dhe do të fitosh 10 SMS FALAS.Çdo ditë ne do të ju informojmë rreth shërbimeve të platformës.
Kështu ju do të zbuloni benefitet e saj duke e përdorur atë.

10671292_939935252703283_4035437397823325474_n[1]

Çka është “MY IPKO”? Platforma e cila i mundëson të gjithë klientët tanë të telefonisë mobile me parapagim të menaxhojnë llogarinë e tyre ONLINE, kudo që janë.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME