Cka Lejohet te Bartin Udhetaret pa Dogane Permes Kufijve te Kosoves?

a) produkte duhani:

– 200 cigare, ose

– 100 cigarillos (cigare qe peshojne me se shumti 3 gram secila) ose

– 50 puro ose,

– 250 gram duhan per tymosje ose,

– Nje perzierje proporcionale e ketyre produkteve te ndryshme;

 

b) alkool dhe pije alkoolike:

– pije te distiluara dhe alkoolike me perberje alkooli mbi 22%; alkool etilik i padenatyralizuar me perberje alkooli 70% e mbi: nje liter ose 153

– pije te distiluara alkoolike dhe alkool, si dhe aperitive me baze vere apo alkooli, pije tafia, sake apo pije te ngjashme alkoolike me perberje alkooli deri ne 22%; verera shkumezuese, verera likeri: nje liter apo nje perzierje proporcionale nga keto produkte te ndryshme dhe

– vere e pa gazuar: dy litra;

 

c) parfume:

– 50 gram, se uje tualeti: 0.25 litra.

– medikamente mjekesore: sasia e nevojshme qe i pergjigjet nevojave personale te udhetarit.