Cilat Jane Disa nga Karakteristikat e Botes Tone ne Kohe Reale?

Web-faqja Worldometers ofron te dhena statistikore interesante per boten tone, dhe te gjitha keto ne kohe reale.

Ne faqen http://www.worldometers.info/ mund te informoheni me te dhena ne kohe reale mbi popullsine e botes, lindjet gjate dites apo gjate vitit, pastaj informata mbi ekonomine, mbi jeten sociale, ushqimin, ujin, energjine, si dhe shume te dhena te tjera.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME