vikendi

Qysh me u përgaditë për vikend jashtë vendit? x

Nëse keni vendosur të dilni jashtë vendit për vikend, atëherë është shumë e përshtatshme të përgaditeni më herët, për shkak të kohës së shkurtër që do të mund të kaloni atje. 1.Nëse akomodimi nuk është i zgjedhur e konfirmuar, atëherë vikendi juaj mund të ju shkoj huq duke u munduar të gjeni vendin e duhur. …

Qysh me u përgaditë për vikend jashtë vendit? x Read More »

Qysh me kriju rutinën e mëngjesit gjatë vikendit? x

Rutinat e mëngjeseve gjatë vikendit mund të jenë shumë të ndryshme nga ditët e punës. Ju mund të relaksoheni si dhe të shijoni qdo moment të vikendit, duke u fokusuar në vetvete në të njejtën kohë. 1.Duke marrë parasysh se gjatë ditëve të punës nuk keni kohë për të ngrënë mëngjes, kështu që gjatë vikendit …

Qysh me kriju rutinën e mëngjesit gjatë vikendit? x Read More »

Qysh me i shmangë gabimet gjatë dekorimit të shtëpisë?

1. Nuk i kushtoni rëndësi ndriçimit Nuk ka gjë më të keqe se drita shumë shkëlqyese mbi kokë që ju bëjnë të ndjeheni sikurse keni dalë në skenë. Është mirë të përdorni drita me rregullues të intensitetit në çdo dhomë. 2. Deformimi i jastëkëve Mos e bëni aranzhimin e jastëkëve tepër formal, sidomos mos i …

Qysh me i shmangë gabimet gjatë dekorimit të shtëpisë? Read More »

Qysh me ndërru ngjyrën e luleve të freskëta? x

Përbërësit: Ngjyrë ushqimi Ujë. 1.Në një gotë me ujë të ngrohtë shtoni 25 pika ngjyrë ushqimi dhe përzieni me lugë plastike. 2.Largoni fletat nga lulet. 3.Preni rrënjët. 4.Vendosni lulet në gotat me ujë dhe ngjyrë ushqimi. 5.Shpërlani rrënjët pas 24 orësh, dhe lulet do të jenë shëndrruar në ngjyrën e preferuar.

Qysh me zgjedhë dhurata kur udhëtoni? x

1.Bleni dhurata të cilat simbolizojnë vendin të cilin keni vizituar. 2.Sigurohuni që dhurata nuk do të thehet derisa të ktheheni në vendin tuaj, duke i kërkuar shitësit që ta mbështjellë me kujdes. 3.Para se ta bleni dhuratën, mendoni se a është e përshtatshme për moshën e personit që do të ja dhuroni.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME