Institucione

QYSH ME APLIKU PËR TË VOTUAR NË ZGJEDHJET E PËRGJITHSHME ME 11 QERSHOR 2017?

Për të aplikuar për të votuar ju nevojitet të keni: Letërnjoftim apo pasaportë të Republikës së Kosovës (nëse nuk e keni asnjërën na shkruani në email adresën [email protected] dhe ju tregojmë si të votoni) Kompjuter me qasje në internet Email adresë për të dërguar dhe pranuar emaila Printer apo mundësi për të shtypur formularin Skener …

QYSH ME APLIKU PËR TË VOTUAR NË ZGJEDHJET E PËRGJITHSHME ME 11 QERSHOR 2017? Read More »

Qysh me u pajisë me certifikatë të lindjes?

Nëse jeni të regjistruar, mund t`ia bëni kërkesën zyrtarit të gjendjes civile në të cilën ndodhet regjistri i të lindurve për ju. Në secilën dosje të Regjistrimit të Lindjes duhet të gjendet komplet dokumentacioni i nevojshëm për regjistrimin e lindjes. Dokumentacioni që përmban dosja ndryshon varësisht nëse lindja ka ndodhur në institucion shëndetësor, jashtë institucionit …

Qysh me u pajisë me certifikatë të lindjes? Read More »

Qysh me u regjistru online si diasporë?

Kush mund të regjistrohet:  Çdo person që ka vendbanim apo vendqëndrim jashtë Republikës së Kosovës, që ka lindur ose ka prejardhje familjare nga Kosova. Qëllimi Qëllimi i Regjistrit është evidencimi i numrit të saktë të pjesëtarëve të diasporës dhe mërgatës, shtrirja e tyre gjeografike, struktura demografike në funksion të ruajtjes së identitetit kulturor, gjuhësor dhe …

Qysh me u regjistru online si diasporë? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME