vendore

Qysh me i fitu 5000€ me ide biznesi?

Shndërroni idenë tuaj komerciale në biznes fitimprurës. Rriteni biznesin tuaj të tanishëm. Aplikoni online për të marr pjesë në garën për mbështetje të biznesit tuaj nga Inkubatori i ICK-së. Inkubatori mbështetë ndërmarrësit dhe bizneset përmes mentorimit, konsultimit, trajnimit dhe me qasje në zyra dhe objekte për konferenca. Çka është Innovation Centre Kosovo (ICK)? Innovation Centre Kosovo …

Qysh me i fitu 5000€ me ide biznesi? Read More »

QYSH ME APLIKU PËR TË VOTUAR NË ZGJEDHJET E PËRGJITHSHME ME 11 QERSHOR 2017?

Për të aplikuar për të votuar ju nevojitet të keni: Letërnjoftim apo pasaportë të Republikës së Kosovës (nëse nuk e keni asnjërën na shkruani në email adresën [email protected] dhe ju tregojmë si të votoni) Kompjuter me qasje në internet Email adresë për të dërguar dhe pranuar emaila Printer apo mundësi për të shtypur formularin Skener …

QYSH ME APLIKU PËR TË VOTUAR NË ZGJEDHJET E PËRGJITHSHME ME 11 QERSHOR 2017? Read More »

Qysh me i konvertu numrat e mobilit me kodin e ri 383?

Tani shqetësimi i të gjithë shfrytëzuesve është si t’i konvertojnë numrat e telefonit të kontakteve nga +377, +386, +381 në prefiksin e ri, të ardhshëm të Kosovës +383. Ata, të cilët i kanë me qindra e mijëra kontakte, ky konvertim paraqet një sfidë, të mundimshme, manuale, për përditësimin e kontakteve. Zgjidhjen kësaj sfidë, e ka …

Qysh me i konvertu numrat e mobilit me kodin e ri 383? Read More »

Qysh me apliku për rimbursim nga kuponat fiskal? x

Kuponët e periudhës TM3, pranohen nga data 1 Tetor deri më 31 Tetor të vitit përkatës. Vizito web faqen e ATK-së https://kuponatfiskal.atk-ks.org Plotëso fushat me informatat e kërkuara në web aplikacion. Kujdes ‐ Informatat duhet të jenë të sakta. https://kuponatfiskal.atk-ks.org/Aplikimi/CreateTemp Numrin e plikos, i cili është gjeneruar nga aplikacioni, vendos në pliko(zarf). Pasi jeni siguaruar …

Qysh me apliku për rimbursim nga kuponat fiskal? x Read More »

Qysh me u bo fitues i 1,000 Euro tu lujt Counter Strike?

Për me qenë pjesë e Kampionatit CS:GO është shumë e thjeshtë, vetëm duhet të vizitoni http://tinyurl.com/kosictchamp dhe të bëni regjistrimin deri më 7 Tetor, 2016. Hapat që pritet të vijohen: Hapi I Ekipi – duhet të dorëzoj emrin zyrtar të ekipit dhe logon, listën e lojtarëve, vitin e themelimit, dhe listën e pjesëmarrjeve në turnire …

Qysh me u bo fitues i 1,000 Euro tu lujt Counter Strike? Read More »

Qysh me i regjistru faturat KOS GIRO?

Disa kompani publike (KEDS, PTK, KUR, Dogana e Kosovës, etj.) dhe private (si kompanitë e sigurimeve) janë licencuar nga Banka Qendrore e Kosovës që të lëshojnë fatura në standardin Kos Giro. Forma dhe dizajni i faturave ndryshon nga njëra tjetra, por secila faturë Kos Giro duhet të përmbajë informatat kryesore, si: Emrin dhe mbiemrin ( …

Qysh me i regjistru faturat KOS GIRO? Read More »

Qysh me i regjistru trasnferet për banka tjera në Kosovë?

Për të realizuar një transfer për klientët që kanë llogari në njërën nga bankat tjera në Kosovë, duhet të përzgjidhni opsionin transfer vendor dhe pastaj klikoni në opsionin vazhdo: Sikurse tek transferet tjera edhe këtu e keni mundësinë e përzgjedhjes së opsionit: Pagesë e vetme – e cila përdoret për regjistrimin e një transferi të …

Qysh me i regjistru trasnferet për banka tjera në Kosovë? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME