Uncategorized

Qysh Ndikon Facebook-u ne Lidhjen tuaj?

Ekspertët që punojnë nëpër këshillimore lidhjesh shpesh pohojnë se çiftet kanë probleme për shkak të Facebookut. Arsye e shpeshtë për zënkë është vendimi për vendosjen e statusit të lidhjes në rrjetin e famshëm shoqëror apo jo. Tashmë janë shkruar disa libra për këtë temë, ndërsa një prej tyre është “Facebooku dhe martesa juaj” e autorëve …

Qysh Ndikon Facebook-u ne Lidhjen tuaj? Read More »

Qysh me apliku për Startup Weekend Prishtina?

Startup Weekend Prishtina është një ngjarje 54 orëshe e cila mbledh ndërmarrës të profileve të ndryshme, programer, dizajner, marketing menaxher apo thjeshtë entuziastë për të startuar kompani në 54 orë. Pjesëmarrësit mund të prezantojnë idenë e tyre për 60 sekonda, dhe më pas votohet për idetë më të mira në mënyrë që të shkohet tutje dhe të formohen …

Qysh me apliku për Startup Weekend Prishtina? Read More »

Qysh Me Jailbreak Untethered të iOS 5/5.0.1 në iPhone 4S e iPad 2?

Siç mund ta dinë pjesa më e madhe prej jush, ka pak minuta që është i disponueshëm jailbreak untethered i iPhone 4S dhe iPad 2. Pas një pritjeje të gjatë, tani mund të zhbllokoni më në fund pajisjet tuaja. Në këtë artikull do ju shpjegojmë një guidë të detajuar se si të përdorni programin Absinthe për të bërë …

Qysh Me Jailbreak Untethered të iOS 5/5.0.1 në iPhone 4S e iPad 2? Read More »

Kush Performon?

DITA 1  SASHA – Britaniku Alexander Coe i cili në mënyrë të papranueshme quhet një pioner i muzikës elektronike është realisht një lider, pasi që ai ka udhëhequr muzikën elektronike që nga vitet e 80-ta duke ndërtuar kështu një profil artistik të cilin çdo DJ tjetër do të ëndërronte ta arrinte. Në një nga artikujt …

Kush Performon? Read More »

Qysh Me I Gjet Linjat e Qarkullimit te Autobuseve Urban ne Prishtine?

Po kërkoni autobusin e duhur që të ktheheni në shtëpi ? Nuk jeni të sigurtë për orarin e nisjeve? Nuk dini se si të merrni informata për rrugët? Këtu do te mesoni se si mund ti gjeni autobusët kryesorë të cilët qarkullojnë në Prishtinë së bashku me oraret, çmimet dhe një hartë të përditësuar të …

Qysh Me I Gjet Linjat e Qarkullimit te Autobuseve Urban ne Prishtine? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME