Uncategorized

Qysh me rritë shpejtësinë e performancës në Windows?

1.Duke fshirë manualisht fajllat e përkohshëm është hap mjaftë i ndihmueshëm drejtë rritjes së shpejtësisë së performancës. Shikoni nëse Windows XP cleanup disc është duke kryer punën, nëse jo aktivizoni atë. 2.Fshini nga kompjuteri programet të cilat nuk i përdorni më, pasi që ato vetëm zëjnë hapësirë duke ngarkuar kompjuterin dhe duke ndikur në shpejtësinë …

Qysh me rritë shpejtësinë e performancës në Windows? Read More »

Qysh me i mënjanu gabimet që i bëjmë gjatë blerjes së xhinseve?

1.Sekreti qëndron në ngjyrën dhe gjatësinë e belit, apo edhe me veshjet me të cilat i kombinoni ato. Femrat zakonisht i kombinojnë me një tunikë apo këmishë të gjatë. 2.Modelin e xhinseve “Skinny” mund ta veshin vetëm femrat e dobëta. Edhe pse është i paraparë për femra të dobëta, nuk nënkupton që ky model ti …

Qysh me i mënjanu gabimet që i bëjmë gjatë blerjes së xhinseve? Read More »

Qysh me ruajt transfer të shpeshtë?

Platforma E-banking iu mundëson që të krijoni shabllone të transfereve të ndryshmepër t’i menaxhuar më lehtë dhe më shpejt transferet tuaja. Pas regjistrimit të cilit do transfer, ju mund ta ruani si shabllon, si në dritaren në vijim: Pasi të klikoni ruaje transferin e shpeshtë, paraqitet dritarja në vijim: Tek fusha emri i transferit të …

Qysh me ruajt transfer të shpeshtë? Read More »

Qysh me regjistru transfer ndërkombëtar?

Për të realizuar një transfer ndërkombëtar, para se të filloni regjistrimin në platformën E-banking, ju duhet të siguroni informatat e nevojshme, si: Emrin e përfituesit (emrin e kompanisë në rast se është kompani), Adresën e përfituesit, Numrin e llogarisë së përfituesit apo IBAN-in, SWIFT kodin e bankës së përfituesit, Arsyen e pagesës, Llojin e provizionit …

Qysh me regjistru transfer ndërkombëtar? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME