Uncategorized

Qysh me i shmangë mikrobet nga fëmijët?

Nuk ju duhet të bëni luftë mikrobesh për të mbajtur familjen të mbrojtur nga sëmundjet e viruseve. Vetëm ndiqni këto shtatë hapa bazike shumë të rëndësishme: Mësoni fëmiun tuaj që të lajë duart në këto momente kyçe: pas shkuarjes në banjo, pas peërkëdheljes së kafshëve, pas argëtimit-lojës jashtë shteëpisë dhe para ngrënjes. Bëjeni larjen e …

Qysh me i shmangë mikrobet nga fëmijët? Read More »

Qysh me përgaditë tonifikues për lëkurë me trëndafil?

Përbërësit: ½ flxhan gjethe lajthi të egër ½ filxhan me gjethe trendafili të thata 5 pinjolla rozmarinë të freskët Në një blender hidhni të gjithë përbërësit me radhë, i lini aty deri sa të përzihen mirë duke e shikuar nëse është krijuar një masë paksa e lëngshme. Vendoseni masken në fytyrë dhe lëreni të qëndroj …

Qysh me përgaditë tonifikues për lëkurë me trëndafil? Read More »

Qysh me i ditë përfitimet nga masazhimi i fytyrës?

Stresi, pagjumësia, problemet me tretjen e ushqimit, dhimbjet në nyje, humbja e kujtesës: këto probleme që në shikim të parë duken se janë të parëndësishme, vështirë shërohen, përderisa shkaktojnë shumë dhimbje dhe mundim. Por, këto dhimbje mund t’i zbusni me terapinë, siç është refleksologjia. Me ndihmën e kësaj mënyre stimuloni pika të caktuara në fytyrë, …

Qysh me i ditë përfitimet nga masazhimi i fytyrës? Read More »

Qysh me i shmangë problemet shëndetësore gjatë udhëtimit?

Kohët e fundit shkencëtarët pranë universitetit të ‘Harvardit’ njoftuan rezultatet e një studimi ku thuhet se personat që udhëtojnë kanë 3 herë më shumë gjasa për t’u prekur nga tromboza. Sipas tyre, sa më i gjatë të jetë udhëtimi aq më i madh është rreziku për t’u prekur nga tromboza. Shkencëtarët gjithashtu zbuluan se ky …

Qysh me i shmangë problemet shëndetësore gjatë udhëtimit? Read More »

Qysh me apliku për rimbursim nga kuponat fiskal? x

Kuponët e periudhës TM3, pranohen nga data 1 Tetor deri më 31 Tetor të vitit përkatës. Vizito web faqen e ATK-së https://kuponatfiskal.atk-ks.org Plotëso fushat me informatat e kërkuara në web aplikacion. Kujdes ‐ Informatat duhet të jenë të sakta. https://kuponatfiskal.atk-ks.org/Aplikimi/CreateTemp Numrin e plikos, i cili është gjeneruar nga aplikacioni, vendos në pliko(zarf). Pasi jeni siguaruar …

Qysh me apliku për rimbursim nga kuponat fiskal? x Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME