udhëtime

Qysh me u përgaditë për udhëtim një ditor? x

1.Nëse vendi në të cilin po udhëtoni është i ngrohtë,atëherë mos harroni të merrni me vete kremën për mbrojtje ndaj diellit dhe kostumin për larja. Ndërsa, nëse është vend me mot të ftohtë, gjithsesi merrni me vete një pallto apo xhaketë të ngrohtë.   2.Merrni një qantë mesatarisht të madhe, që të mos mbingarkohet në …

Qysh me u përgaditë për udhëtim një ditor? x Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME