udhëtime

Qysh me zgjedhë dhurata kur udhëtoni? x

1.Bleni dhurata të cilat simbolizojnë vendin të cilin keni vizituar. 2.Sigurohuni që dhurata nuk do të thehet derisa të ktheheni në vendin tuaj, duke i kërkuar shitësit që ta mbështjellë me kujdes. 3.Para se ta bleni dhuratën, mendoni se a është e përshtatshme për moshën e personit që do të ja dhuroni.

Qysh me zgjedhë partner për udhëtim? x

1.Udhëtimi duhet të jetë argëtim. Prandaj, gjatë kohës që jeni në udhëtim duhet të kryeni aktivitete të shumta, në të cilat mund të kënaqeni vetëm nëse partneri juaj i udhëtimit është i interesuar në të njejtat gjëra. 2.Konsideroni nivelin e energjisë me partnerin pasi që kur udhëtoni ju mund të jeni shumë aktivë për eksperienca …

Qysh me zgjedhë partner për udhëtim? x Read More »

Qysh me i ditë vendet që duhet vizituar në Shqipëri? x

Në juglindje të Shqipërisë Voskopoja është një prej fshatrave ku kultura, tradita dhe peizazhi unifikohen në mënyrë harmonike për t’i dhënë asaj vlera turistike të përhershme. Por Shqipëria fantastike kompletohet edhe me pjesën e bregdetit. Mjafton të afrohesh në qytetin e Sarandës për të zbuluar pjesë mahnitëse të Detit Jon, aq sa mund të mos pendohesh që …

Qysh me i ditë vendet që duhet vizituar në Shqipëri? x Read More »

Qysh me i ditë vendet më romantike për pushime? x

   1.Bruges është një qytet i vogël dhe i qetë që ka bërë të pamundurën të ruajë historinë e tij, duke favorizuar njerëzimin. Shëtisni përmes rrugëve antike të qytetit dhe darkoni nëpër kafenetë në ajër të pastër, duke përjetuar ndjesinë e të qenurit në një kohë tjetër. 2.Toskana është e mbushur me vila dhe qytete historike italiane, …

Qysh me i ditë vendet më romantike për pushime? x Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME