Windows

Qysh Me Licensu Windows Genuine?

Siq e dime sot shume programe nuk funksionojne pa pasur windows genuine. Kjo eshte nje menyre se si ta bejme windowsin genuine – Se pari kopjojme kete teksin : [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWPAEvents] “OOBETimer”=hex:ff,d5,71,d6,8b,6a,8d,6f,d5,33,93,f d “LastWPAEventLogged”=hex:d5,07,05,00,06,00,07,00,0 f,00,38,00,24,00,fd,02 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersion] “CurrentBuild”=”1.511.1 () (Obsolete data – do not use)” “InstallDate”=dword:427cdd95 “ProductId”=”69831-640-1780577-45389” “DigitalProductId”=hex:a4,00,00,00,03,00,00,00,36, 39,38,33,31,2d,36,34,30,2d, 31,37,38,30,35,37,37,2d,34,35,33,38,39,00,5a,00,00 ,00,41,32,32,2d,30,30,30, 30,31,00,00,00,00,00,00,00,00,0d,04,89,b2,15,1b,c4 ,ee,62,4f,e6,64,6f,01,00, 00,00,00,00,27,ed,85,43,a2,20,01,00,00,00,00,00,00 ,00,00,00,00,00,00,00,00, 00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,31,34,35,30,34,00 …

Qysh Me Licensu Windows Genuine? Read More »

Qysh me kontrollu kursorin e mausit me tastier (ne rastet kur prishet mausi)?

Qysh me kontrollu kursorin e mausit me tastier (ne rastet kur prishet mausi)? Nese të prishet tastiera është shum me leht se sa të prishet mausi. Qysh me zevendsu miun me tastier? Për ata që nuk e dinë ju tregoj se nuk është vështir – Shtypim butonin SHIFT 5 herë ose ka edhe një metod …

Qysh me kontrollu kursorin e mausit me tastier (ne rastet kur prishet mausi)? Read More »

Qysh Me Kontrollu se a Mund PC-ja juaj te Perballoj Lojerat e Caktuara?

Nese ju pelqen ndonje loje dhe nuk e dini se a e perballon PC-ja qe keni lojen e deshiruar, apo te dini se cfare performanca hardverike kerkon loja atehere ju mbetet qe te hapni nje nga shfletuesit si psh, Google Chrome dhe te siguroheni qe e keni te instaluar aplikacionin apo programin JAVA. 1. Hyni ne …

Qysh Me Kontrollu se a Mund PC-ja juaj te Perballoj Lojerat e Caktuara? Read More »

Qysh Me Shkarku Windows 8 Beta (Consumer Preview)?

Versioni i fundit i Windows eshte lansuar, dhe ketu do te tregojme se si mund ta shkarkoni Consumer Preview, apo te njohur ndryshe si Windows 8 Beta. Shkarko Windows 8 Beta Windows setup (me pajisjet per krijimin e  ISO ose “thumb drive”) http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/download ISO image (perdorni Disk Image burner ose USB tool) http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME