Windows

Qysh Me Perkthy Tastieren ne Gjuhen Shqipe?

Per ta perkthyer tastaturen ne gjuhen shqipe (p.sh mos me prek alt+137 po drejtperdrejt permes tastit qe gjindet ne tastiere) ndiqni udhezimet e meposhtme: Klikoni ne: Start Control Panel Region and language Languages Details Add dhe tani ne katrorin e pare ku e shohim English (United States) klikojme aty edhe e gjejme ALBANIAN edhe OK …

Qysh Me Perkthy Tastieren ne Gjuhen Shqipe? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME