Windows

Qysh me i fshi dosjet nga kompjuteri pa i dërguar në Recycle Bin?

Nëse jeni përdorues i Windows dhe punoni me shumë dosje, atëherë fshirja e tyre duke i dërguar në Recycle Bin është vetëm humbje kohe. Për ti fshirë dosjet direkt, pa i dërguar ato në Recycle Bin atëherë: 1.Në aplikacionin e Recycle Bin, klikoni në anën e djathtë të miut dhe klikoni në Properties. 2.Në kutinë …

Qysh me i fshi dosjet nga kompjuteri pa i dërguar në Recycle Bin? Read More »

Qysh me gjetë verzionin e Windows-it?

1.Hapi i parë është hapja e kutisë Run. Mund të qaseni në këtë kuti nga menyja Start, apo duke shtypur tastin Windows + R. 2.Në kuti shënoni winver dhe prekni Enter. 3.Pasi të keni prekur Enter, do të ju hapet dritarja me disa të dhëna, ndër të cilat shfaqet edhe verzioni i Windows-it tuaj.

Qysh me ndryshu gjuhën në Windows?

1.Klikoni në Start>Control Panel. 2.Klikoni në Clock, Language and Region, pastaj klikoni në Region and Language. 3.Klikoni në Keyboards and Languages. 4.Navigoni në seksionin e quajtur Display Languages, dhe pastaj klikoni mbi gjuhën që dëshironi të ju shfaqet në Windows. 5.Klikoni Save për të konfirmuar ndryshimin.

Qysh me i ndryshu ikonat në Windows?

1.Klikoni në Desktop me anën e djathtë të miut. 2.Klikoni në Personalize. 3.Klikoni në Change Desktop Icons. 4.Klikoni një herë mbi ikonën në të cilën dëshironi ta ndryshoni. 5.Kërkoni në ikonat dhe zgjidhni ikonën me të cilën dëshironi ta ndërroni ikonën e vjetër.

Qysh me ndryshu gjuhën në windows?

Hapi 1: Klikoni pullën “Start”, zgjedhni opcionin “Settings” pastaj klikoni “Control Panel”. Hapi 2: Pasi të hapet “Control Panel”, klikoni tek “Regional and Language Options”. Hapi 3: Hapet një dritare e re, ku gjuha e parazgjedhur është “English”, ndryshojeni në “Albanian”.

Qysh me shtu butonin shutdown në desktop të Windows 8.1?

Windows 8.1 ofron një veçori të përdorshme përmes së cilës mund ta ndalni PC-në tuaj në mënyrë të lehtë. Kjo veçori quhet Slide to Shutdown dhe në një mënyrë është e fshehur. Në këtë udhëzues do të mësoni se qysh me aktivizu këtë veçori në Windows 8.1.  Navigoni deri në folderin C:WindowsSystem32. Kërkoni fajllin SlidetoShutdown.exe. …

Qysh me shtu butonin shutdown në desktop të Windows 8.1? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME