Video lojëra

Qysh me u bo fitues i 1,000 Euro tu lujt Counter Strike?

Për me qenë pjesë e Kampionatit CS:GO është shumë e thjeshtë, vetëm duhet të vizitoni http://tinyurl.com/kosictchamp dhe të bëni regjistrimin deri më 7 Tetor, 2016. Hapat që pritet të vijohen: Hapi I Ekipi – duhet të dorëzoj emrin zyrtar të ekipit dhe logon, listën e lojtarëve, vitin e themelimit, dhe listën e pjesëmarrjeve në turnire …

Qysh me u bo fitues i 1,000 Euro tu lujt Counter Strike? Read More »

Qysh Me Kontrollu se a Mund PC-ja juaj te Perballoj Lojerat e Caktuara?

Nese ju pelqen ndonje loje dhe nuk e dini se a e perballon PC-ja qe keni lojen e deshiruar, apo te dini se cfare performanca hardverike kerkon loja atehere ju mbetet qe te hapni nje nga shfletuesit si psh, Google Chrome dhe te siguroheni qe e keni te instaluar aplikacionin apo programin JAVA. 1. Hyni ne …

Qysh Me Kontrollu se a Mund PC-ja juaj te Perballoj Lojerat e Caktuara? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME