Rrjeta

Qysh me matë shpejtësinë e internetit tuaj?

Ekzistojnë dhjetëra webfaqe, të cilat mundësojnë matjen e shpejtësisë së internetit tuaj falas, dhe shpejt. Gjithashtu duhet të kuptoni se, shpejtësia e internetit tuaj ndahet në Download dhe Upload që do të thotë se njëra paraqet shpejtësinë e shkarkimit nga webi, ndërsa tjetra ngarkimi i ndonjë fotografie apo diçkaje tjetër në web, ku të dyjat …

Qysh me matë shpejtësinë e internetit tuaj? Read More »

Qysh me shiku IP adresën e kompjuterit tuaj?

Nësu ju nevojitet IP adresa e kompjuterit tuaj, qoftë kompjuter standard apo Laptop, atëherë duke ndjekur hapat në vijim ju shumë thjeshtë dhe lehtë mund ta bëni atë. Mënyra e parë Hapi 1: Vizitoni google.com dhe në kutinë për kërkim shkruani “IP address” ose “My IP address”. Hapi 2: Tek rezultatet si në fotografi tek …

Qysh me shiku IP adresën e kompjuterit tuaj? Read More »

Qysh me konfiguru OSPF në Cisco IOS?

Routing protokoli dinamik OSPF ndoshta është routing protokoli më i popullarizuar. OSPF mund të zgjerohet edhe në rrjeta më të mëdha, por edhe mund të konfigurohet në rrjeta të vogla. Përderisa OSPF mund të jetë i komplikuar në konfigurim, konfigurimi bazik i tij nuk është edhe aq i vështirë. Më poshtë shpjegohet se qysh me konfiguru OSPF në …

Qysh me konfiguru OSPF në Cisco IOS? Read More »

Qysh me deshifru Wi-Fi rrjetën të siguruar me WPA fjalëkalim me Reaver?

Wi-Fi rrjetet tashme jane daljet ne internet me te zakonshme dhe perderisa paisjet e Wi-Fi shfrytezojne ajrin si medium te shperndajne rrjetin rreziku ekziston qe cdokush mund te kycet ne te, andaj ju sigurisht qe e mbroni rrjeten tuaj me fjalekalim, a po? Duke e ditur se sa e lehte eshte te deshifrohet nje WEP …

Qysh me deshifru Wi-Fi rrjetën të siguruar me WPA fjalëkalim me Reaver? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME