Programe

Qysh Me Ndryshu Pamjen e Ikonave në Taskbar në Windows 7?

Per te ndryshuar pamjen e ikonave te programeve te hapura ne Taskbar, atehere veproni si vijon: Me tastin e djathte te mausit klikoni mbi Taskbar, dhe zgjedhni opcionin Properties. Ne dritaren e shfaqur Taskbar and Start Menu Properties,  te opcioni Taskbar Appearance zgjedhni opcionin Use small icons per ti zvogeluar ikonat ne Taskbar (foto 1). …

Qysh Me Ndryshu Pamjen e Ikonave në Taskbar në Windows 7? Read More »

Qysh Me Bo Një Conference Call (Bisedë në Grup) Me Skype?

Per te komunikuar ne grup me ane te programit Skype, se pari kyçuni dhe me pas veproni si vijon: Klikoni File → New Conversation… Ne anen e djathte te programit te Skype do te ju shfaqet nje bisede e re “Untitled” Shkoni tek opcioni Contacts. Duke e mbajtur te shtypur tastin e mausit, bartni kontaktet …

Qysh Me Bo Një Conference Call (Bisedë në Grup) Me Skype? Read More »

Qysh me shkarku filma me BitTorrent?

Qysh me shkarku filma duke perdorur BitTorrent, BitTorrent eshtë një program file sharing (P2P) paisje për shpërndarje te skedarëve e shkruar nga programuesi Bram Cohen. Me BitTorrent, skedarët ndahen në pjesë të vogla, zakonisht një çerek megabajt. Kur pjesët të jene shpërndarë tek PEERS, ato mund të ribashkohen në makinën kërkuese.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME