Programe

Qysh me i ditë aplikacionet e domosdoshme për Android?

Pocket për Android Pocket për Android, më herët i njohur si Read It Later, është një aplikacion digjital për etiketim që ju mundëson të “përvetësoni” artikujt, faqet dhe videot që i gjeni në Ueb në mënyrë që t’i lexoni më vonë. Pocket, është gjithashtu i disponueshëm edhe për kompjuter dhe tablet, prandaj ju mund të …

Qysh me i ditë aplikacionet e domosdoshme për Android? Read More »

Qysh me instalu aplikacionin që informon mbi emergjencat?

UNDP në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme / Agjencinë e Menaxhimit Emergjent kanë lansuar aplikacionin për telefona të mençur (smartphone) “Aplikacion i Menaxhimit Emergjent në Kosovë – AMEK”. Ky aplikacion do të mbështesë në mënyrë inovative përpjekjet për zvogëlimin e rreziqeve nga fatkeqësitë në Kosovë. Është një aplikacion mobil i thjeshtë, i dobishëm …

Qysh me instalu aplikacionin që informon mbi emergjencat? Read More »

Qysh me shtu privatësinë në Snapchat?

1.Postoni vetëm fotografi të përshtatshme. Mbani mend që njerëzit mund të bëjnë ‘Screenshot’ në snapet që ju dërgoni dhe i ruajnë në galeritë e tyre të fotografive. 2.Shtoni në Snapchat vetëm personat të cilët i njihni personalisht, pasi që është shumë e thjeshtë të hapet një llogari në emër të dikujt tjetër. 3.Ndryshoni privatësinë që …

Qysh me shtu privatësinë në Snapchat? Read More »

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Online Conversion”?

Hapi 1: Gjeni një konvertues nga PDF në Word. Ju do të jeni në gjendje të përdorni një konverutes online për të konvertuar dokumentin tuaj nga PDF në Word pa shkarkuar ndonjë program në kompjuterin tuaj. Gjeni një website të besueshëm dhe të lirë, të tillë si nga “PDF” në Word. Hapi 2: Zgjidhni opsionin …

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Online Conversion”? Read More »

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Hapi 1: Hyni në llogarinë tuaj të Google dhe shkoni në Google Docs . Në anën e djathtë të sipërme të dritares ka një ikonë dosje për të ngarkuar fotografi të reja. Klikoni mbi të për të vazhduar. Hapi 2: Ngarkoni një PDF file nga kompjuteri duke shtypur ” Select a file from your computer”  …

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”? Read More »

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?

PDF janë dokumente të përshtatshme dhe lehtësisht të arritshme. Megjithatë, ju mund të dëshironi të ktheni PDF tuaj në një dokument Word kështu që ju mund të realizoni atë. Vetëm mos harroni se ju nuk do të mund ta ktheni ndonjë imazh nga PDF në një dokument Word. Nëse doni të dini se si ta …

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”? Read More »

Qysh me ndalë ngarkimin automatik ne Dropbox?

Pasi që shumica e përdoruesve në Telefonat e tyre te menqur e kanë të instaluar Dropbox aplikacionin (Android dhe IOS). Në shumicen e rasteve , kan dashur ti bëjn upload Fotot e Kameres që te kene më shume hapsir në smartofnin e tyre. Dropbox njihet si një app me shumë hapesire ( Me Android shume …

Qysh me ndalë ngarkimin automatik ne Dropbox? Read More »

Qysh me downgrade Samsung Galaxy S3 prej verzionit 4.3 në 4.1.2?

Pasi që Samsung lëshoi në disa vende update per Samsung Galaxy S3 ( GT-I9300 ) pas një kohe të shkurtër ata vet e ndaluan atë, pasi që përderouesit hasen ne probleme te ndryshme ( harxhimin e baterisë pa kontrollë, telefoni shumë shpesh gjatë përdorimit kishte nevojë për restart (sleep mode). Hapat e parë që telefoni …

Qysh me downgrade Samsung Galaxy S3 prej verzionit 4.3 në 4.1.2? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME