Photoshop

Qysh me i rregullu fotografitë online me Web Camera360?

Ekzistojnë aplikacione të shumta online që ofrojnë editimin e fotografive me mundesi nga më të ndryshmet. Camera360 është aplikacion shumë i popullarizuar për telefona mobil me sistem operativ iOS, Android, dhe Windows Phone. Web Camera360 është versioni online i këtij aplikacioni, të cilin mund ta përdorni në kompjuter. Pasi të keni upload-uar imazhin, në anën …

Qysh me i rregullu fotografitë online me Web Camera360? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME