teknologji

Qysh Me Shtu Video ne YouTube.com?

Pasi qe e keni videon sigurohuni qe madhesia e saj te jete me e vogel se 2GB, ne njerin nga formatet e zakonshme, dhe me kohezgjatje me e shkurte se 15 Minuta (nese nuk keni ndonje marrveshje speciale per kohezgjatje tejter). Nëse të gjitha këto gjëra janë në rregull, ju jeni tani të gatshëm të ngarkoni!

Qysh funksionon BARKODI ?

Barkodet janë përdorur më parë në dyqanet ushqimore. Nëse ju shikoni në frigorifer apo podrum ju do të shihni se çdo paketë ka një bar kod shtypur mbi të. Në fakt, gati çdo send që e keni blerë nga një dyqan ushqimor, supermarket apo kudo tjeter ka një barkod te shtypur diku.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME