teknologji

Qysh me e kursy baterinë në iPhone?

Sa më shumë që krijohen verzionet e reja, shpejtësia e procesoëve grafikë të iPhonëve rritet, duke shkaktuar kështu shpenzimin më të madh të baterisë. Nga lista e funksioneve në iPhone, mund të deaktivizohet një pjesë e efekteve grafike në këtë mënyrë: Klikojmë në Settings>General>Accessibility>Reduce Motion. Pas kësaj hapet dritarja në të cilin menaxhoni efektet grafike …

Qysh me e kursy baterinë në iPhone? Read More »

Qysh me e mbushë baterinë më shpejtë në iPhone?

1.Përdorimi i mbushësit të iPadëve është zgjidhje për mbushje më të shpejtë të baterive. Kjo, sepse fuqia e nevojshme për të mbushur iPad është më e madhe se sa e mbushësve të iPhonit. 2.Aktivizimi i Airplane mode në iphone do të bllokojë pranimin e telefonatave dhe mesazhaeve. Por, mbushja e baterisë do të jetë shumë …

Qysh me e mbushë baterinë më shpejtë në iPhone? Read More »

Qysh me u kujdesë nga porositë e drejtpërdrejta në Twitter?

Dërgimi i porosive të drejtpërdrejta në shërbimin për mikro-blogje dhe rrjetin për shoqërim onlin Twitter është një prej shtojcave me të cilën u është mundësuar përdoruesve të komunikojnë larg syve të publikut. Megjithatë, këtë shtojcë shpesh e shfrytëzojnë cyber-kriminelët për punët e tyre të pista. Nëse dy përdorues përcillen në mes veti në Twitter, ata …

Qysh me u kujdesë nga porositë e drejtpërdrejta në Twitter? Read More »

Qysh me përdorë llogarinë e PayPal në Amazon?

Normalisht, Amazon nuk pranon pagesa përmes llogarive të PayPal. Ky është një lajm i keq, nëse jeni mësuar që shoppingun online ta paguani përmes kësaj llogarie. Ekziston një mënyrë për të paguar për këto porosi në Amazon përmes PayPal. 1.Hapni llogarinë tuaj të Paypal, dhe verifikoni atë duke klikuar në opcionin Ëallet. Dhe tek opcioni …

Qysh me përdorë llogarinë e PayPal në Amazon? Read More »

Qysh me e rregullu ekranin e kthyer anash?

Shumica e sistemeve operative ofrojnë opcione për kthimin e ekranit për të ju ndihmuar të krijoni ekran të jashtëm. Shpeshherë ky veprim mund të shkoj gabimisht kur përdoruesi dëshiron ta rikthej ekranin në gjendjen e mëparshme. 1.Shtypni Ctrl+Al, dhe njërën shigjetë. Për ta kthyer ekranin nga lartë poshtë shtypni Ctrl+Al+ ↓ Për ta rikthyer në gjendjen …

Qysh me e rregullu ekranin e kthyer anash? Read More »

Qysh me përgaditë pastrues për laptop?

Pastrimi i laptopit është i thjeshtë, por duhet të jeni të kujdesshëm ndaj produkteve që përdorni, në mënyrë që të shmangi dëmtimin e tij. Përbërësit: 2 lugë ujë 2 lugë uthull e bardhë. 1.Vendosen përbërësit në një shishe me spërkatës. 2.Spërkatni në një leckë me mikrofibra. 3.Pastroni kapakun e laptopit së pari. 4.Butësisht pastroni ekranin …

Qysh me përgaditë pastrues për laptop? Read More »

Qysh me i ditë aplikacionet e domosdoshme për Android?

Pocket për Android Pocket për Android, më herët i njohur si Read It Later, është një aplikacion digjital për etiketim që ju mundëson të “përvetësoni” artikujt, faqet dhe videot që i gjeni në Ueb në mënyrë që t’i lexoni më vonë. Pocket, është gjithashtu i disponueshëm edhe për kompjuter dhe tablet, prandaj ju mund të …

Qysh me i ditë aplikacionet e domosdoshme për Android? Read More »

Qysh me ditë sa janë të rrezikshme tastierat?

Janë shndërruar në një mjet të zakonshëm pune në jetën moderne, por mund të jenë edhe një burim i natyrshëm i sëmundjeve më të rrezikshme. Bëhet fjalë për tastierat, të cilat tashmë të kudondodhura në çdo zyrë dhe jo vetëm. Një studim i bërë rishtaz, ka arritur në përfundimin se këto pajisje janë ndër transmetueset …

Qysh me ditë sa janë të rrezikshme tastierat? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME