Mobil & Telefoni

Qysh Me Përdor iPhone si Maus te Kompjuterit?

Programi Splashtop Remote Touchpad mundeson qe ta kontrolloni kompjuterin tuaj me ane te iPhone. Shkarkoni programin Splashtop Remote Touchpad nga iTunes dhe instalojeni. Pasi ta keni instaluar, hapeni programin. Me pas ne pjesen e poshtme te ekranit do te shihni instruksionet e metejshme per perdorimin e programit. Tani duhet ta instaloni programin Splashtop Remote Touchpad …

Qysh Me Përdor iPhone si Maus te Kompjuterit? Read More »

Qysh me i lexu SMS-at që i keni fshi nga iPhone?

Funksioni delete te sistemi i Apple ne iPhone sa i perket mesazheve perkatesisht SMS-ave, funksion si soft delete. Çka dmth kjo? Edhe pas fshirjes, mesazhet ne iPhone-in tuaj mbesin te ruajtura ne ~/Library/SMS directory si nje fajll me emrin sms.db . Ne vazhdim do te ju tregojme per nje metode qe ju lejon ti qaseni mesazheve …

Qysh me i lexu SMS-at që i keni fshi nga iPhone? Read More »

Qysh me i hap dyert e makinës nga largësitë e mëdha përmes telefonit?

Nese ju ndodh te harroni çelsat e automobilit mbrenda ne automobil dhe celesat rezerve i keni ne shtepi, atehere per ta hapur automobilin tuaj do te ju kushtoje kohe, apo nese therrisni sherbimin per hapjen e automobilit tuaj atehere kjo do te ju kushtoj serish kohe por edhe para. Ekziston nje metode shume e mire …

Qysh me i hap dyert e makinës nga largësitë e mëdha përmes telefonit? Read More »

Qysh Me Instalu Zeri ne Telefon?

Instalimi i Zëri Mobile për iPhone Klikoni në ikonën App Store. Në opsionin “Search” shkruani Zëri. Kur të hapet faqja me aplikacionin e Zëri, kliko së pari në kutinë “Free”, pastaj “Install”. Përcilli udhëzimet dhe instaloje aplikacionin. Instalimi i Zëri aplikacionit për Android Që ta instaloni aplikacionin Zëri Mobile në telefonat tuaj me sistemin operativ …

Qysh Me Instalu Zeri ne Telefon? Read More »

Qysh Me Transferu Kredi ne Vala?

Ky shërbim ju mundëson të gjithë konsumatorëve me parapagim që të transferojnë një shumë të caktuar së kredisë së tyre tek konsumatorët tjerë me karakteristika prepaid. Instrukcionet për të transferuar kredine prej kontos së juaj me parapagim në një konto tjetër me parapagim: Shtypni si në vijim: *121*44xxxxxx*shuma e kredisë*pinkodi# dhe konfirmojeni duke shtypur butonin …

Qysh Me Transferu Kredi ne Vala? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME