Mobil & Telefoni

Qysh Me Ruajt Jetegjatesine e Baterise se iPhone?

Ulni shëndritshmërinë dhe kyqeni Auto-Brightness Zvogëlimi i ndriqimit në iPhone dhe pse duket diqka shum e vogël ka një efekt shume të madh. Pasi që në shumicën e rasteve, përdoruesit e iPhonëve harrojnë ta kyqin Auto-Brightness, ata humbasin përafërsisht 20% të baterisë cdo ditë. Ulja e Ndriqimit dhe kyqja në Auto-Brightness kursen të paktën 20 …

Qysh Me Ruajt Jetegjatesine e Baterise se iPhone? Read More »

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME